Vandaag is het zondag 26 september 2021 dag 635 van mijn project A Pic A Day ofwel APAD.

Welzijn links pagina

Alles over hondenrassen

Een hond opvoeden en trainen is niet bepaald kinderspel. Het vereist veel onderzoek; je kunt een pup niet krijgen omdat hij of zij schattig is of omdat je het gemakkelijk krijgt. Het hebben van een huisdier is veel werk en kan soms ook vervelend en tijdrovend zijn. Een puppy krijgen is als het brengen van een kind naar huis, het is heel veel hard werken met uitstekende beloningen. Dus, als je besluit dat het tijd is om een ​​huisdier te bezitten, is het absoluut essentieel om een paar dingen over het ras te weten. De FCI (de wereldwijde hondenorganisatie) erkent 343 hondenrassen in de wereld. Dat is een enorm aantal om een ras uit te kiezen, dus wat doe je in zulke gevallen. Wij zullen u helpen dit probleem efficiënt op te lossen.


B.S.R. Linda Heskes

Veel (pijn)klachten zijn onnodig. Hoe fijn zou het zijn om te kunnen constateren dat je je niet hoeft neer te leggen bij dat ongemak of die jarenlange pijn? Stel dat blijkt dat die spierspanning of dat constante gevoel van spanning of gejaagdheid kan verbeteren? Wat als je lijf je niet meer belemmert om voluit te leven?


Chihuahua pup

Enkele bijzondere feiten over het trainen, opvoeden en verzorgen van chihuahua’s en waarom je niet eens moet denken aan het kopen van een chihuahua totdat je ieder woord van deze pagina hebt gelezen!


Joseé Purvis Massage

Ik vind het belangrijk dat mensen zich goed voelen en dat wil ik bevorderen door een goede massage aan te bieden. Mijn kracht ligt bij de aandacht die ik  aan de mensen geef en ze kan laten genieten van een massage die ze op dat moment nodig hebben


Mijn bestseller

Een boek schrijven en uitgeven is voor veel mensen een droom. Deze droom wordt alleen vaak uitgesteld, en uiteindelijk niet waargemaakt. Zonde, want het is niet zo onbereikbaar als het misschien lijkt! Tegenwoordig is een boek uitgeven via een uitgeverij niet meer de enige optie die je hebt. Een boek uitgeven in eigen beheer met Mijnbestseller is eenvoudig, en daarnaast heb je altijd zelf de touwtjes in handen. Maak je droom waar en begin vandaag nog met je eigen boek uitgeven zonder uitgever.


Stichting Haagse Levensboeken

Getrainde vrijwilligers trekken gedurende enkele maanden met een oudere op. De ontmoeting is doorgaans leuk en inspirerend voor beide partijen waartussen vaak een band ontstaat. Herinneringen worden opgehaald en bewaard door ze vast te leggen in woord en beeld door de vrijwillige schrijver. De rode draad in het leven van de verteller kan worden ontdekt en nieuwe betekenis kan worden gegeven aan het leve


ajax-loader