Vandaag is het zondag 26 september 2021 dag 635 van mijn project A Pic A Day ofwel APAD.

Weblinks+

Albelli

Albelli, een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Amsterdam, bestaat uit een groep merken die fotoproducten leveren aan meer dan vier miljoen klanten


Alles over hondenrassen

Een hond opvoeden en trainen is niet bepaald kinderspel. Het vereist veel onderzoek; je kunt een pup niet krijgen omdat hij of zij schattig is of omdat je het gemakkelijk krijgt. Het hebben van een huisdier is veel werk en kan soms ook vervelend en tijdrovend zijn. Een puppy krijgen is als het brengen van een kind naar huis, het is heel veel hard werken met uitstekende beloningen. Dus, als je besluit dat het tijd is om een ​​huisdier te bezitten, is het absoluut essentieel om een paar dingen over het ras te weten. De FCI (de wereldwijde hondenorganisatie) erkent 343 hondenrassen in de wereld. Dat is een enorm aantal om een ras uit te kiezen, dus wat doe je in zulke gevallen. Wij zullen u helpen dit probleem efficiënt op te lossen.


Auteursrecht

Zes tips van contentjurist Charlotte Meindersma stel: je moet een flyer ontwerpen of je gaat aan de slag met brochures maken. Waar haal jij dan je afbeeldingen vandaan? Van Google? Dan loop je een aardig risico op een flinke claim van de maker. Dan, van een stocksite met gratis foto’s of andere afbeeldingen!


B.S.R. Linda Heskes

Veel (pijn)klachten zijn onnodig. Hoe fijn zou het zijn om te kunnen constateren dat je je niet hoeft neer te leggen bij dat ongemak of die jarenlange pijn? Stel dat blijkt dat die spierspanning of dat constante gevoel van spanning of gejaagdheid kan verbeteren? Wat als je lijf je niet meer belemmert om voluit te leven?


Benel

Benel is een groothandel met 4.500+ producten op het gebied van foto- en video-accessoires, microfoons, printers, fotolijsten en optiek


Blikopener - Diana Bokje

Een BlikOpener is een leuke fotoopdracht, iets om je creativiteit te stimuleren of je je blik te verruimen. Tijdens de Coronocrisis heb ik op Facebook en via mijn website iedere dag een BlikOpener gedeeld. Iets om creativiteit te stimuleren, de blik te verruimen en het fotobewustzijn te vergroten. Elke BlikOpener werd gevolgd door een uitdagende opdracht. Het doel was elke dag even iets leuks te delen en de fotospirit hoog te houden.


Blurb

Blurb® is een zelfpublicerend en marketingplatform dat het creatieve genie in iedereen ontketent. Het platform van Blurb maakt het gemakkelijk om gedrukte boeken en e-boeken van professionele kwaliteit te ontwerpen, publiceren, promoten en verkopen.


Cafe Obscura

Beeldmakers heb je nodig voor het creëren van een goed beeld. Het begint allemaal bij de personen die je nodig hebt voor het maken van het beeld. Daarna de apparatuur die het beeld gaan maken en helpen te maken. Maar zonder kennis komt er meestal geen goed beeld uit, dus een juiste basiskennis voor beeld maken is ook wel handig. Waar wordt het beeld gemaakt? De locatie is ook zeker bepalend voor de sfeer van het beeld.


Charlottes law

Charlotte’s Law & Fine Prints is een juridisch advieskantoor voor de creatieve sector en ondernemers. Dat zijn we in de eerste plaats zelf ook: creatieve ondernemers. We begrijpen daarom precies waar jij als ondernemer mee te maken krijgt en denken graag met je mee over de beste oplossing.


Chihuahua pup

Enkele bijzondere feiten over het trainen, opvoeden en verzorgen van chihuahua’s en waarom je niet eens moet denken aan het kopen van een chihuahua totdat je ieder woord van deze pagina hebt gelezen!


Creative Commons

Van “Alle rechten voorbehouden” naar “Sommige rechten voorbehouden” Creative Commons biedt auteurs, kunstenaars, wetenschappers, docenten en alle andere creatieve makers de vrijheid om op een flexibele manier met hun auteursrechten om te gaan. Met een keuze uit zes (gratis) beschikbare standaardlicenties bepaalt de auteursrechthebbende in welke mate zijn of haar werk verder verspreid mag worden, en onder welke voorwaarden dit mag.


Cursus WordPress

We verzorgen overal in Nederland en België trainingen op maat. Op jouw locatie of in één van onze cursuslocaties. We passen uiteraard de cursus aan aan jouw tempo, ambities, invalshoeken of speciale wensen. Geschikt voor individuen en elk bedrijf of organisatie. Voor 1 persoon of een kleine groep tot 7 personen.


De Afdruk

De Afdruk is een fotoservice speciaalzaak gevestigd in het centrum van Breda. Wij behandelen uw afdrukken met de grootste zorg. Dit doen wij inmiddels al ruim 30 jaar. Met veel passie zorgen wij ervoor dat elke negatief, scan of digitaal bestand professioneel wordt afgedrukt.


De Rooij Fotografie

De Rooij Fotografie is in 2011 opgericht door Mark de Rooij. De Rooij Fotografie is gespecialiseerd in het geven van cursussen over fotografie en fotobewerking. De cursussen worden niet alleen op locatie gegeven, De Rooij Fotografie is namelijk de grootste aanbieder van online trainingen over fotografie en fotobewerking in Nederland. Met online trainingen kun je leren over fotografie en fotobewerking vanuit huis wanneer het jou uitkomt.


De Valk Roofvogels

Wij bezitten op dit moment zo rond de 20 verschillende soorten roofvogels en uilen. Wij vliegen onze vogels 365 dagen per jaar, een complete dagtaak maar in onze ogen wel een verplichting richting onze dieren.


Design Evo logo's

Online een mooi professioneel logo ontwerpen gratis en voor niets


Diana Bokje

Iedere fotograaf heeft zo nu en dan behoefte aan reflectie. Of dat nu is om je sterke en zwakke punten te ontdekken, meer zelfvertrouwen te krijgen of tijdens het creatieve proces. En wat te denken van het selecteren van foto’s voor een project, boek of portfolio?


Drukwerk deal

Jouw eigen unieke flyers, briefpapier, visitekaartjes, spandoeken en andere originele reclame uitingen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een groot assortiment aan online drukwerk! Met onze persoonlijke service, via diverse kanalen, unieke aftersales en vaste contactpersonen, helpen wij je graag. Wij zijn immers nog steeds de vertrouwde ‘drukker om de hoek’.


Du Pho

DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied.


Duizend woorden

1000 woorden voor een foto lieflijk logisch grillig typisch verdund gezaghebbend belegen alternatief inspirerend exemplarisch apart vertederend briljant enz enz enz


Ellen Brouwers

‘Kunst hoort bij iedere opdracht’.  Bij ieder opdracht ga ik me verdiepen in de historie van de betreffende plek. Het ontwerp krijgt hierdoor altijd een persoonlijk karakter. Ik vind het belangrijk de geschiedenis te verbinden met het heden. Mijn glaskunst leent zich hier in het bijzonder voor en heeft bewezen een sterkte toevoeging te zijn in oude en nieuwe gebouwen.


Escher in het Paleis

Escher in Het Paleis toont permanent de wereldberoemde, fantasievolle voorstellingen van de kunstenaar M.C. Escher en is gevestigd in het voormalige winterpaleis van koningin-moeder Emma. Het is in Den Haag het enige openbare gebouw waar de oude paleisfunctie nog te ervaren is.


Evenementen kalender

Evenementkalender.nl is de site waarop je alle bekende en minder evenementen kan vinden die in Nederland plaatsvinden.Zowel particulieren als bedrijven en/of instellingen kunnen GRATIS evenementen aanmelden via deze website. Evenementkalender.nl is GEEN verkoopkanaal voor toegangskaarten voor de vermelde


Faststone

Met FastStone Image Viewer bekijk je afbeeldingen en voer je kleine bewerkingen uit. De software biedt naast een flinke hoeveelheid effecten een ontwerpstudio voor diapresentaties. Wat lijkt op een eenvoudige foto-verkenner blijkt vele malen uitgebreider. FastStone Image Viewer kent trucjes, waaronder een paar keileuke. Kies uit onder andere 92 randen, verbeter de kleuren van foto’s of reduceer de kleuren om bestanden kleiner te maken. Natuurlijk heeft FastStone Image Viewer ook een rode-ogen corrector in huis. LET oP er zijn verschillende nuttige programma’s te halen.


File beschrijving

Welcome to our file information site, one of the leading venues for discussions about Windows files since 2005. Our database contains information and ratings for thousands of files. The accuracy of the information presented here is ensured by our research center, the contributions of industry professionals, and a moderated forum.


Foto bewerken

Online foto bewerken met onze krachtige en veelzijdige fotobewerkingstool. Het is snel, makkelijk, helemaal gratis – en je hoeft geen software te installeren!


Foto Jeroen

Fotografie en daarover vertellen. Niet alleen beelden laten zien maar zeker o.ok uitleggen hoe jij betere foto’s kan maken. Met artikelen en video’s die jou zelf kunnen helpen beter te fotograferen. Deze website biedt een ruime persoonlijk uitleg van Jeroen de Jong, fotograaf uit Midden Brabant


Foto JET

Super handig online je foto’s. Soms best handig om even vlug een foto op bijvoorbeeld vakantie aan te passen.


Foto links

Soms heb je het nodig om ergens gratis foto’sof andere afbeeldingen vandaan te halen. Ook ik heb niet altijd de tijd om zelf foto’s te maken of te laten maken. Mijn voorraad voldoet niet altijd. Bronnen voor goede en gratis foto’s zijn daarom van harte welkom. Er zijn er natuurlijk altijd een paar favoriet, maar het is toch erg fijn om te weten wat er ‘te koop’ is voor als er eens ander beeld nodig is


Foto museum Antwerpen

Het FOMU is een van de meest prestigieuze en toonaangevende musea voor fotografie in Europa. Als een open huis treden we in dialoog met ons publiek. Het FOMU verzamelt en beheert unieke collecties van fotobeelden, apparatuur en fotoboeken.


Foto museum Den Haag

Het Fotomuseum Den Haag wil een plek zijn waar mensen de ruimte en rust kunnen vinden om de gelaagdheid, betekenissen en context van de fotografie te ontdekken en met aandacht te kunnen kijken


Fotofabriek

Over Fotofabriek: Bij Fotofabriek kun je met je eigen foto’s een fotoboek maken of fotoalbum ontwerpen, maar ook andere fotoproducten zoals kalenders, agenda’s, kaarten, visitekaartjes en vele verschillende wanddecoraties kun je heel snel en gemakkelijk bij ons bestellen


Fotografie cursus

Fotograferen doet vrijwel iedereen. Vooral nu veel mensen een digitale camera hebben en foto bewerken eenvoudig is. Een góede foto maken is echter wat anders dan op een knopje drukken. Daarvoor moet je niet alleen het juiste voorwerp of de juiste situatie voor de digitale spiegelreflex camera hebben. Je moet dan ook inzicht hebben in enkele technische aspecten rond digitaal fotograferen. Zo maak je de leukste foto’s!


Fotografie Ploeg

Heb jij een liefde voor fotograferen en wil jij je hier in ontwikkelen? Dan zijn de online fotocursussen van Fotografie Ploeg wellicht iets voor jou! Ik leer jou door middel van een gepaste online cursus jouw fotocamera nog beter te gebruiken. Welke online fotografie cursus je ook kiest, jouw foto’s zullen er op vooruit gaan!


Fotografille!

Op Fotografille vind je o.a. handige fotografie tips, reviews van producten, photoshop tutorials, inspiratie en veel meer. Kijk lekker rond op mijn blog over fotografie en ga daarna met je camera op pad! Liefs, Evelien


Fotolocaties België

Mooie foto locaties in België verzameld door Fotografie locaties op Facebook. Bedankt Martijn en vrienden.


Fotolocaties Duitsland

Mooie fotografie locaties verzameld in Duitsland door Fotografie locaties op Facebook. Bedankt Martijn en vrienden.


Fotolocaties Nederland

Mooie foto locaties in Nederland verzameld door Fotografie locaties op Facebook. Bedankt Martijn en vrienden.


Geen Dag zonder Camera

Het fotoboek bevat 3652 dagfoto’s die Ellen Brouwers maakte tussen 1 mei 2000 en 1 mei 2010. Het laat een overzicht zien van een periode vol vreugde, verdriet, kunst en inspiratie waarin de missie: ‘Aandacht voor het Nu en vastleggen voor Later’ een belangrijke rol speelt. Uiteindelijk is er een collectie ontstaan van 3652 beelden uit het leven van een vrouw, moeder, kunstenaar en ondernemer.


Gevoelsfotografie

GevoelsFotografie organiseert fotografie cursussen en workshops in de regio: Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Delft. Tevens kunt u ook bij mij terecht voor fotografie opdrachten zoals portretfoto’s, bruiloften of profielfoto’s.


Gimp

GIMP is al sinds 1995 het gratis alternatief voor Photoshop. De beeldbewerkingssoftware biedt grotendeels dezelfde functionaliteit als Photoshop, alleen in een minder strak jasje. Je moet GIMP dan ook niet zien als een kopie van Photoshop: als je het programma van Adobe gewend bent, heb je nog wel een kleine leercurve te gaan. GIMP is beschikbaar voor ieder besturingsprogramma.


Gratis Leren Photoshoppen

Gratis leren Photoshoppen is een winterproject dat van oktober tot en met april plaatsvindt. Elke dag, uitzonderingen daargelaten, wordt er door mij (Olaf Bok) een film les gegeven ofwel een opdracht gemaakt en online gezet op mijn YouTube kanaal. In deze opdrachten wordt helder uitgelegd hoe Photoshop werkt. De uitleg wordt op een makkelijke en leuke manier gegeven.


Heel Holland Fotografeert

De beste fotocursussen, de leukste workshops, en de mooiste fotografie vakanties. Altijd tot in de details verzorgd. Maar ook verschillende gratis fotoprojecten en artikelen. De persoonlijke benadering van HeelHollandFotografeert laat je een betere foto maken of je nu beginner, (ver)gevorderd of professional bent. Klanten zijn niet voor niets zo tevreden over HeelHollandFotografeert


Henk van Essen

Ik ben Henk van Essen en mijn leeftijd is alweer 51 jaar. Achter de camera staan en veel foto’s nemen is voor mij nergens meer aan denken, ontspannen, gelukkig zijn en nog veel meer van dit. Op mijn zestiende kocht ik mijn eerste compactcamera en na een fotografiepauze heb ik de laatste jaren het fotograferen weer opgepakt. Ik krijg regelmaat opdrachten waar ik met veel passie aan het werk ga. Op bijna aller gebied ben ik bezig met fotografie. Wat er in de toekomst gaat gebeuren weet ik niet. Maar één ding weet ik zeker, stoppen met fotografie gaat niet meer gebeuren. www.fotovanessen.nl / www.facebook.com/fotovanessen Bekijk alle artikelen van Henk van Essen


https://james.darpinian.com/satellites/?special=starlink

I have built deep neural networks for eye tracking, VR rendering for Google Earth, and 3DOF head tracking for the Google VR SDK. I enjoy taking cutting-edge technology from concept to launch.


https://www.thuismuseum.nl/

Kijken, kijken, niet lopen. In korte video’s nemen wij (de cultuurvloggers van My Daily Shot of Culture) je mee op een online rondleiding. We laten je de prachtige werken zien en vertellen je de smeuïge verhalen die achter de tentoonstelling schuilgaan. De uitdaging: 1 vlogger, 1 museum, 1 video. Kijken, kijken, toch een kaartje kopen. Gelukkig, de musea mogen weer open! Dat doen ze allen op hun eigen tempo en -zo we kunnen ons voorstellen- jij ook! Steun het museum daarom met een museumbezoek of kies er voor om een donatie te doen voor jouw online bezoek. Beiden mag natuurlijk ook. 😉


Icons library

Wij helpen u gratis pictogrammen voor uw web-projecten, apps, tijdschriften, affiches, reclame ontwerpen of je het wilt gebruiken … U kunt ze downloaden naar png-formaat svg, ico en icns.


Inktscape

Tekenen: het is het eerste waar je aan denkt bij uitingen van creativiteit. Van de vingerverf op het tafelkleed tot de designer op zijn high-end Wacom: het heeft iets magisch om wat er in je hoofd zit vertaald te zien in beeld. Op je computer doe je dat gratis met Inkscape. Net als Illustrator is Inkscape een vectorprogramma. In Inkscape werk je met SVG-bestanden, hoewel andere bestandsformaten (zoals de ai-bestanden van Illustrator) wel gelezen kunnen worden. Ook voor addons


IPTC standaard

De IPTC Photo Metadata Standard is de meest gebruikte standaard om foto’s te beschrijven, vanwege de universele acceptatie ervan door persbureaus, fotografen, fotoagentschappen, bibliotheken, musea en andere gerelateerde industrieën. Het structureert en definieert eigenschappen van metadata waarmee gebruikers nauwkeurige en betrouwbare gegevens over afbeeldingen kunnen toevoegen.


Joseé Purvis Massage

Ik vind het belangrijk dat mensen zich goed voelen en dat wil ik bevorderen door een goede massage aan te bieden. Mijn kracht ligt bij de aandacht die ik  aan de mensen geef en ze kan laten genieten van een massage die ze op dat moment nodig hebben


Kids torical costumes

Het verhuurbedrijf voor historische kinderkostuums. Verhuur voor film,televisie, commercials, photo-shoots, schoolproducties, particulieren, etc. Wij leveren kostuums voor binnen- en buitenlandse opdrachten. Kwaliteit, authenticiteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.


Kleuren kiezer

Kleuren combinatie palets kiezen aan de hand van twee hoofdkleuren, echt cool, duizenden iconen en de # nummers voor kleuren en tinten


Light PDF

Gebruiksvriendelijke alles-in-een online PDF-programma’s handig om te grote pdf’s te verkleinen.


Lightroom CC online

Achter je bureau of onderweg. Lightroom is de cloudgebaseerde service die alles biedt wat je nodig hebt om je foto’s te bewerken, te ordenen, op te slaan en te delen op elk apparaat.


Lightroom CC Reference

Welkom bij het Lightroom Classic-handboek! Kies aan de linkerkant een onderwerp om antwoorden te krijgen, stapsgewijze instructies te ontvangen en uw vaardigheden te ontwikkelen. Kunt u niet vinden waar u naar zoekt? Ga terug naar Lightroom Classic Leren en ondersteuning voor meer hulpmiddelen.


Marina Murasheva

Marina Murasheva is een kunstfotograaf uit Amsterdam. Geïnspireerd door oude meesters uit de Gouden Eeuw, Caravaggio en Griekse Mythologie. Portretten, schoonheid en stil-life fotograferen samen met mode-artikelen. Werken met natuurlijk licht en flits in studio en op locatie.


Meer papierformaten

Een papierformaat beschrijft de afmetingen van een vel papier. Er zijn verschillende standaarden voor de formaten van papier.


Mijn bestseller

Een boek schrijven en uitgeven is voor veel mensen een droom. Deze droom wordt alleen vaak uitgesteld, en uiteindelijk niet waargemaakt. Zonde, want het is niet zo onbereikbaar als het misschien lijkt! Tegenwoordig is een boek uitgeven via een uitgeverij niet meer de enige optie die je hebt. Een boek uitgeven in eigen beheer met Mijnbestseller is eenvoudig, en daarnaast heb je altijd zelf de touwtjes in handen. Maak je droom waar en begin vandaag nog met je eigen boek uitgeven zonder uitgever.


Mind map

MindMeister is een online tool voor mind mappen, waarmee je je ideeën visueel kunt vastleggen, ontwikkelen en delen. Meer dan 6 miljoen mensen gebruiken nu al onze prijswinnende mind map bewerker om te brainstormen, aantekeningen te maken, projecten te planning en talloze andere creatieve opdrachten. MindMeister is volledig web gebaseerd. Dit betekent dat je niets moet downloaden of updaten! Of je nu met Windows, Mac OS of Linux werkt, je hebt altijd toegang tot je mind mappen rechtstreeks in de web-browser.


Moor fotografie

Nederlandstalige blog waar je kunt leren fotograferen. Wekelijks nuttige artikelen over fotograferen en beeldbewerking om jou te helpen met fotografie.


Nederlands Fotomuseum

Visuele verhalen die er toe doen. Wij waken over het Nederlands fotografisch erfgoed van nu en de toekomst en maken dit toegankelijk voor het publiek. Hierbij plaatsen we de fotografie altijd in een actuele context. Wij verzamelen en tonen fotografie die reflecteert op de wereld. Zo verrijken wij het leven van mensen met visuele verhalen die er toe doen.


Old Masters Photography

Dit is een plek om naast het vinden van inspiratie ook kennis te verkrijgen. Fotografie gaat niet alleen over techniek, maar ook over creativiteit, inspiratie, kennis en verregaande onderzoek.


Panorama Mesdag

Onze missie is het zorg dragen voor de instandhouding van Panorama Mesdag als museale attractie en als typisch Haags maar tegelijkertijd ook internationaal cultuurhistorisch fenomeen dat voor een breed publiek toegankelijk is en tot in lengte van dagen nieuwe generaties kan boeien en inspireren. In augustus 1967 is Panorama Mesdag opgenomen in het register van beschermde monumenten en sinds maart 2001 is het opgenomen in het Nederlands Museumregister.


Papier maten

Papiermaat.nl heeft het meest complete overzicht papiermaten. Daarnaast hebben we de papierformaten op een rijtje gezet van een aantal populaire papierproducten zoals visitekaartjes en enveloppen.


PDF 24 Tools

The development of the project and the software as well as the creation of the web content and services on pdf24.org were entrusted to Stefan Ziegler, whom he has been driving ever since the foundation of the project.


Peter de Krom

Voor het maken van vrij werk verhuisde ik in 2010 voor vijf jaar terug naar Hoek van Holland. Een eigenaardig Rotterdams dorp dat 30 kilometer verwijderd ligt van het stadhuis en wordt omsingeld door het Westland. Het is een plek die ik nooit heb begrepen, ondanks 25 jaar ervaring als ‘Hoekenees’.


Peter van den Kerkhof

Welkom op de website van Peter van den Kerkhof Fotografie. Dankzij 30 jaar ervaring ben ik een echte allround fotograaf.  Opdrachtgevers die kwaliteit en service belangrijk vinden zijn van harte welkom!


PGP Key generator 4096 bit

We wanted to make an easy to use, accessible, tool for people to generate PGP keys with. Today, the common methods for generating keys still involve going to a command prompt of a Linux/Unix machine and using the GPG utility , or installing a PGP compatible application on your desktop. We wanted to provide an easier way to generate keys. None of this would be possible without the awesome Open Source software we’re utilizing. We’re using KeyBase’s awesome JavaScript implementation of PGP (kbpgp). For file saving capabilities we are utilizing Eli Grey’s wonderful FileSaver.js interface.


Photo 31 Lezingen

Photo31 is een platform voor fotografie en een ontmoetingsplek waar fotografen in elk stadium van hun carrière, maar ook  galeriehouders, kunstverzamelaars en mensen met een liefde voor fotografie hun passie en kennis kunnen delen, inspiratie op kunnen doen en contacten kunnen leggen.


Photoshop online

Laat je foto’s er precies zo uitzien als jij wilt gewoon in je browser. Met de nieuwe online. Photoshop Express-editor is het heel eenvoudig om afbeeldingen uit …


Photoshop Tutorials

De tutorials op deze website zijn geschreven voor het beste en meest gebruikte foto bewerkingsprogramma Adobe Photoshop CS. Photoshop heeft veel filters, opties, en analyse mogelijkheden om alles te doen met foto’s en afbeeldingen wat je wilt!


Pixa bay

Pixabay is een levendige community van creatievelingen die auteursrechtvrije afbeeldingen en video’s deelt. Alle inhoud wordt vrijgegeven onder de Pixabay-licentie, waardoor ze veilig kunnen worden gebruikt zonder toestemming te vragen of de kunstenaar credits te geven – zelfs voor commerciële doeleinden.


Pixel unie

De Pixel Unie is er om jou als beginner of hobbyist te helpen creatiever te worden via het internet. Dat doen we door de beste tips, nieuwste trends, inzichten en updates te delen via onze e-books, blogs, video’s en cursussen.


Print en bind

Printenbind is een jonge, ambitieuze onderneming. Wij bieden klanten de mogelijkheid goedkoop professionele afdrukken online te bestellen. Bestellingen kunnen wij snel en efficiënt verwerken via ons online bestelsysteem. Door onze eigen productie kunnen we de kwaliteit van jouw bestelling waarborgen.


Profotonet

Professionele foto’s afdrukken in professionele kwaliteit? Profotonet belicht uw beelden op het beste papier en in ieder gewenst formaat. Bestelt u voor 14:00, dan versturen wij uw order meestal nog dezelfde dag. Bestel fotoafdrukken en ontdek hoe makkelijk het is!


Ramon Mangold

Ramon Mangold (1980) studeerde grafische vormgeving en fotografie aan de kunstacademie te Breda; St. Joost. Gedurende deze studie verdiepte hij zich tevens in (kunst)filosofische vakken aan de faculteit wijsbegeerte van de UvT.  Na het afronden van zijn opleiding is hij actief binnen de documentaire- en journalistiekefotografie. Hiernaast houdt hij zich bezig met pop- en concertfotografie.


RAW Therapee

RawTherapee is een zeer uitgebreid gratis fotobewerkingsprogramma om RAW-opnames van fotocamera’s, maar ook jpeg en meer, te bewerken. RawTherapee is vergelijkbaar met bijvoorbeeld pakketten als Capture One en Lightroom


Rewriters Rotterdam

Rewriters 010 brengt de levendige street art scene van Rotterdam letterlijk in kaart. Daarnaast verrijken zij zelf het straatbeeld ook door muurschilderingen in heel de stad mogelijk te maken. De stadswandelingen van Rewriters010 komen langs al deze werken en zijn te lopen samen met een gids, of op eigen houtje te ontdekken met behulp van de officiële app.


Saal digital

Saal Digital biedt u als klant vele voordelen. Ons doel is het dat u in alle opzichten tevreden bent. Daarom nemen we niet alleen de kwaliteit van onze producten maar ook uw feedback uitermate serieus. Wij bieden u onze tevredenheidsgarantie.


School voor Fotografie

Fotograferen is kijken, vormgeven en accenten leggen met licht en schaduw. Dat kan pas als je weet wat je doet. Het is ook het verschil tussen kiekjes maken en fotograferen. Want fotografie is een vak.


Scribus

InDesign is het programma waar foto’s, illustraties en tekst samenkomen in prachtige publicaties, klaar voor druk. Scribus doet dan ook, maar dan gratis. Scribus ondersteunt de meeste bestandsformaten voor afbeeldingen. Het alternatief voor InDesign kan ook overweg met vectoren, die je zelfs in Scribus nog kunt bewerken. Scribus is beschikbaar voor ieder besturingsprogramma.


Slimdruk

Op deze pagina kunt u templates downloaden die u kunt gebruiken voor het opmaken van uw document. Sla uw bestand op met de 2mm afloop (bleed) rondom. Verwijder de laag van de template voordat u uw bestand opslaat.


Small PDF

Gebruiksvriendelijke alles-in-een online PDF-programma’s handig om te grote pdf’s te verkleinen.


Soofos

De leukste manier om iets nieuws te leren, is door te doen.  Met Soofos maken we van leren een ervaring: wij geloven dat je leert door te doen. Met meer dan 300 praktische, Nederlandstalige online cursussen leer je snel nieuwe vaardigheden.


Stichting Haagse Levensboeken

Getrainde vrijwilligers trekken gedurende enkele maanden met een oudere op. De ontmoeting is doorgaans leuk en inspirerend voor beide partijen waartussen vaak een band ontstaat. Herinneringen worden opgehaald en bewaard door ze vast te leggen in woord en beeld door de vrijwillige schrijver. De rode draad in het leven van de verteller kan worden ontdekt en nieuwe betekenis kan worden gegeven aan het leve


Tijd en datum

DST is a seasonal time change measure where clocks are set ahead of standard time during part of the year, usually by one hour. As DST starts, the Sun rises and sets later, on the clock, than the day before.


Tom Meerman

Tom Meerman -Triton fotografeert sinds 1981 op zoek naar fotografische verbeelding van de innerlijke beleving. Procesbegeleider waar kunstinhoud en organisatie samenkomen. Geboren in Amsterdam Analytisch, verbindend, gedreven door inhoud, integrerend, relativerend. Triton is de zoon van Poseidon. Deze meerman is als muze toegevoegd. Link: 1000 woorden voor een foto


Trouwlocaties Nederland

Mooie trouwfoto locatiesverzameld door Fotografie locaties op Facebook. Bedankt Martijn en vrienden.


Verbeke Foundation

Ons museum wil geen oase zijn. Onze presentatie is onaf, in beweging, ongepolijst, contradictorisch, slordig, complex, onharmonieus, levend en onmonumentaal, zoals de wereld buiten de museummuren.’


Vogelgids

In deze online Vogelgids vindt u meer dan driehonderd in Nederland voorkomende vogelsoorten. Per soort vindt u informatie over herkenning, leefwijze, verspreiding & aantallen en (juridische) bescherming.


W3 schools.com

‘s Werelds grootste web ontwkkelaarssite. Alle uitleg over HTPL, PHP, SQL, CSS en nog veel meer.


Wettelijke Feestdagen en meer

Nederland kent verscheidene officiële feestdagen. Benieuwd wanneer je dit jaar een dagje vrij hebt? Bekijk hier de data. Deze lijst is aangevuld met andere overige interessante data.


Zon en maanstanden

The Photographer’s Ephemeris® was conceived in 2008, following a weekend landscape photography course in Rocky Mountain National Park, Colorado. After a classroom session that required use of paper-based topographic maps, protractor, calculator, pencil and ruler, it seemed like an equivalent digital tool built on internet mapping services might be something whose time had come.


ajax-loader