Vandaag is het zondag 26 september 2021 dag 635 van mijn project A Pic A Day ofwel APAD.

Fotografen links pagina

Blikopener - Diana Bokje

Een BlikOpener is een leuke fotoopdracht, iets om je creativiteit te stimuleren of je je blik te verruimen. Tijdens de Coronocrisis heb ik op Facebook en via mijn website iedere dag een BlikOpener gedeeld. Iets om creativiteit te stimuleren, de blik te verruimen en het fotobewustzijn te vergroten. Elke BlikOpener werd gevolgd door een uitdagende opdracht. Het doel was elke dag even iets leuks te delen en de fotospirit hoog te houden.


Diana Bokje

Iedere fotograaf heeft zo nu en dan behoefte aan reflectie. Of dat nu is om je sterke en zwakke punten te ontdekken, meer zelfvertrouwen te krijgen of tijdens het creatieve proces. En wat te denken van het selecteren van foto’s voor een project, boek of portfolio?


Ellen Brouwers

‘Kunst hoort bij iedere opdracht’.  Bij ieder opdracht ga ik me verdiepen in de historie van de betreffende plek. Het ontwerp krijgt hierdoor altijd een persoonlijk karakter. Ik vind het belangrijk de geschiedenis te verbinden met het heden. Mijn glaskunst leent zich hier in het bijzonder voor en heeft bewezen een sterkte toevoeging te zijn in oude en nieuwe gebouwen.


Foto Jeroen

Fotografie en daarover vertellen. Niet alleen beelden laten zien maar zeker o.ok uitleggen hoe jij betere foto’s kan maken. Met artikelen en video’s die jou zelf kunnen helpen beter te fotograferen. Deze website biedt een ruime persoonlijk uitleg van Jeroen de Jong, fotograaf uit Midden Brabant


Gevoelsfotografie

GevoelsFotografie organiseert fotografie cursussen en workshops in de regio: Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Delft. Tevens kunt u ook bij mij terecht voor fotografie opdrachten zoals portretfoto’s, bruiloften of profielfoto’s.


Henk van Essen

Ik ben Henk van Essen en mijn leeftijd is alweer 51 jaar. Achter de camera staan en veel foto’s nemen is voor mij nergens meer aan denken, ontspannen, gelukkig zijn en nog veel meer van dit. Op mijn zestiende kocht ik mijn eerste compactcamera en na een fotografiepauze heb ik de laatste jaren het fotograferen weer opgepakt. Ik krijg regelmaat opdrachten waar ik met veel passie aan het werk ga. Op bijna aller gebied ben ik bezig met fotografie. Wat er in de toekomst gaat gebeuren weet ik niet. Maar één ding weet ik zeker, stoppen met fotografie gaat niet meer gebeuren. www.fotovanessen.nl / www.facebook.com/fotovanessen Bekijk alle artikelen van Henk van Essen


Peter de Krom

Voor het maken van vrij werk verhuisde ik in 2010 voor vijf jaar terug naar Hoek van Holland. Een eigenaardig Rotterdams dorp dat 30 kilometer verwijderd ligt van het stadhuis en wordt omsingeld door het Westland. Het is een plek die ik nooit heb begrepen, ondanks 25 jaar ervaring als ‘Hoekenees’.


Peter van den Kerkhof

Welkom op de website van Peter van den Kerkhof Fotografie. Dankzij 30 jaar ervaring ben ik een echte allround fotograaf.  Opdrachtgevers die kwaliteit en service belangrijk vinden zijn van harte welkom!


Ramon Mangold

Ramon Mangold (1980) studeerde grafische vormgeving en fotografie aan de kunstacademie te Breda; St. Joost. Gedurende deze studie verdiepte hij zich tevens in (kunst)filosofische vakken aan de faculteit wijsbegeerte van de UvT.  Na het afronden van zijn opleiding is hij actief binnen de documentaire- en journalistiekefotografie. Hiernaast houdt hij zich bezig met pop- en concertfotografie.


Tom Meerman

Tom Meerman -Triton fotografeert sinds 1981 op zoek naar fotografische verbeelding van de innerlijke beleving. Procesbegeleider waar kunstinhoud en organisatie samenkomen. Geboren in Amsterdam Analytisch, verbindend, gedreven door inhoud, integrerend, relativerend. Triton is de zoon van Poseidon. Deze meerman is als muze toegevoegd. Link: 1000 woorden voor een foto


ajax-loader